طراح: مهندس طیبه گودرزی
سبک طراحی: نئوکلاسیک مدیترانه ای
موقعیت مکانی: تهران، میدان ولیعصر
مساحت: 300 متر مربع
مدت زمان انجام پروژه: 3 ماه

طراحی و اجرای رستوران مدیترانه ای با سرویس قلیون در زیرزمینی به متراژ 300 متر مربع واقع در میدان ولیعصر

با توجه به خواسته اولیه کارفرما طراحی فضایی بینابین معماری مدرن و سنتی انجام پذیرفت و در این راستا در تمامی مسیر سعی بر آن بوده است که المان های سنتی با استفاده از متریال ها و تکنیک های مدرن اجرا شود

فضایی خاص و متفاوت: برخلاف اکثریت رستوران های مدیترانه ای که غالب رنگی آنها قرمز، سفید و مشکی می باشد، رنگ غالب آبی لاجورد انتخاب شد تا بتواند احساس شکوه مورد نظر کارفرما و شکست تکرار مکرر رنگ های گرم و تند را در فضاهای رستورانی رقم بزند. در کنار رنگ لاجورد، از رنگ های هم خانواده ای مثل فیروزه ای و سبز آبی تیره به همراه رنگ های مکمل با استاندارد تناسب بالای 50% : قهوه ای تیره و روشن طرح چوب، طلایی، اُکر، مسی، قرمز پخته، سفید، بژ روشن استفاده شده است

ترکیبی از المان های مختلف سنتی نظیر، طاق مراکشی، طاق های ایرانی، شباک های عربی، مشربیه و گلجام و موتیف های کلاسیک فضایی واحد و در عین حال الهام بخش معماری التقاتی کشورهای اسلامی رقم زده است

ارتفاع بلند سقف یکی ویژگی های منحصر به فرد این فضا بوده که سعی شده است در مسیر طراحی با استفاده از خطوط عمودی متناوب (طاق ها و شباک های نورانی) و سقف نورانی یکدست بر این ویژگی تاکید شود

رستوران آهون
رستوران آهون
رستوران آهون
رستوران آهون
رستوران آهون
رستوران آهون
رستوران آهون
رستوران آهون
رستوران آهون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست